PentaClean HS Marketing CASA LUKER CACAO Lux Hungary TUTTI Bear Board Gelato Ice Kft. Gablini Gastro Baking KFt. Karos Spa Net Dessert Modern Bakery ACH IMPEX attase IFCO Durumrozs Kft. Magyar Zeelandia Bornyitó Chef & Pincér Termékmix Aromitalia Békás Kft. Byte Rider Casada Dr. Gelato Fest Best Kft. Gelato Italiano Gelato Victtorio Hideg Nyalat Hu Bakers Interfood és Pharma Kft. Julienne Collection Koronás Cukor pmkik PerGel Provtech SUHA Kereskedeli Kft. SÜTÖDETECH Vendéglátás Gasztronómiáról profiknak kiallitok parola kiallitok receptszamitogep kiallito kogep kiallito aromitalia kiallito gel matic kiallitok receptszamitogep kiallitok stella kiallito edes izek kiallitok irca kiallitok linea gel matic kiallitok bakels kiallitok linea kiallitok sms kiallitok efoami kiallitok andretti kiallitok ecsy kiallitok aromatic kiallotok triex kiallitok horeca kiallitok magyar cukrasz kiallitok danubius hotel kiallitok bisquit kiallitok ken kiallitok gastro hotel Shopform kiallotok m gel kiallitok tapertek kiallitok besser21 kiallotok leagel kiallitok mantler kiallitok pekmester kiallitok bulfoni kiallitok rego ht kiallotok big ban kiallitok peksegi program kiallotok gelatomix kiallitok gastro metal kiallotok dia wellness kiallotok konig trade Fabbri kiallotok milano ker kiallitok pekszovetseg kiallotok modul bake kiallitok konig kiallitok mngsz kiallotok mec3 kiallitok cukraszmester kiallitok gyartmanylap

Programok

Állandó program: Pataki János emlékverseny - Tortadíszítés és artisztika verseny tanuló és felnőtt kategóriában

 

Fórum programok: 

 

március 10. csütörtök

11.00-11.30 Megnyitó

11.45-12.30 Magyarország Tortája zsűrizés
12.45-13.30 "Tápértékszámítás a gyakorlatban" - Parola Kft előadása
13.45-14.30 "PaleOK a pékségekben", Joó Imre mesterpék bemutatója"
14.45-15.30  Magyarország Tortája zsűrizés
15.45-16.45 All' amarena torták, desszertek, pohárdesszertek készítése - Domenico Costanza, az olasz Fabbri cukrászmesterének bemutatója
17.00-17.30 Pataki János Emlékverseny eredményhirdetése

 

március 11. péntek

10.30-10.40 Hungaro durumrozs a táplálkozásban -a Hungaro Durumrozs Kft előadása

10.50-11.30 Magyarország Tortája zsűrizés
11.40-12.30 "Egyszerűen elkészíthető és eltartható PaleOK cukrász sütemények bemutatója, Kádár Ferenc mestercukrász bemutatója"
12.40-13.20 Békebeli Cukrászda - Hagyományos magyar desszertek - új köntösben is
13.30-14.00 Az ország legjobb kakaós csigája - sajtótájékoztató (Pékszövetség)
14.10-14.50 Magyarország Tortája zsűrizés
15.00-15.50 Zazzi - Modern francia desszertek
16.00-17.00 "Tápértékszámítás a gyakorlatban" - Parola Kft előadása
17.15 Magyarország Tortája továbbjutók bejelentése

 

március 12. szombat

11.00-11.45 "PaleOK a cukrászatban és a háztartásban, otthon is elkészíthető desszertek, édességek,Kádár Ferenc és Joó Imre bemutatója"
12.15-12.45 A SütiChef.hu bemutatja - Magyarország Tortái
13.15-14.15 Horváth Cukrászda - Modern tortadíszítési trendek
14.45-15.45 Karamellvilág - A 2011-es ÉV CUKRÁSZA, Kovács János látványos élő karamell artisztikai bemutatója

 

 

 

 

március 10. csütörtök

 

10.00-12.00    Kulisszatitkok az igazi francia croissant-ról. Technológiai bemutatató. (Mester Róber, soltvadkerti pék prezentációja)

12.00-14.00    Jövőnk a bisztro. Szendvicsalapok a világból a ciabattától a bagelig. (A Magyar Pékválogatott jelöltjeinek bemutatkozása)

14.00-16.00    Regelizz, mint egy király, uzsonázz, mint egy pék! Hideg szendvicsvariációk. (A Magyar Pékválogatott jelöltjeinek bemutatkozása)

 

március 11. péntek

 

10.00-11.0      Fánkok farsangtól következő farsangig. A gyűrűs fánktól a donutig. Ízek, formák, különlegességek.

11.00-13.00    Ebéd a pékségben. Szendvicsek langyosan, melegen, forrón különleges salátákkal. (A Magyar Pékválogatott jelöltjeinek bemutatkozása

13.00-14.00    A NAGY KAKAÓS CSIGA SHOW. Az ország legfinomabb kakaós csigájának bemutatója.

13.30-14.00    Sajtótájékoztató: Megtaláltuk az ország legjobb kakaós csigáját!

14.00- 16.00   A tökéletes plunder titka. Variációk egy témára: a vajas-leveles sütemények.(A Magyar Pékválogatott jelöltjeinek bemutatkozása

15.00-16.00    Hogyan tovább? A magyar sütőipar nehézségei. Eszmecsere a FÓRUMSZíNPADON.

 

március 12. szombat

 

10.00-12.00    A bobajkától a dübbencsig. Elfeledett hajdú finomságok nyomában. (Civilek a Lakóhelyért Egyesület prezentációja)

12.00-14.00    A NAGY KAKAÓS CSIGA SHOW. Az ország legfinomabb kakaós csigájának bemutatatója és kóstolója, a zsűri értékelése. (A verseny nyertesének technológiai bemutatója).

14.00-16.00    A bobajkától a dübbencsig. Elfeledett hajdú finomságok nyomában. (Civilek a Lakóhelyért Egyesület prezentációja)

Fő támogatónk

Támogatónk

Együttműködő partnereink

Médiapartnereink

Hivatalos informatikai partnerünk

Hivatalos szállásadó partnerünk

Kiállítás digitális katalógusának készítője