PentaClean HS Marketing CASA LUKER CACAO Lux Hungary TUTTI Bear Board Gelato Ice Kft. Gablini Gastro Baking KFt. Karos Spa Net Dessert Modern Bakery ACH IMPEX attase IFCO Durumrozs Kft. Magyar Zeelandia Bornyitó Chef & Pincér Termékmix Aromitalia Békás Kft. Byte Rider Casada Dr. Gelato Fest Best Kft. Gelato Italiano Gelato Victtorio Hideg Nyalat Hu Bakers Interfood és Pharma Kft. Julienne Collection Koronás Cukor pmkik PerGel Provtech SUHA Kereskedeli Kft. SÜTÖDETECH Vendéglátás Gasztronómiáról profiknak kiallitok parola kiallitok receptszamitogep kiallito kogep kiallito aromitalia kiallito gel matic kiallitok receptszamitogep kiallitok stella kiallito edes izek kiallitok irca kiallitok linea gel matic kiallitok bakels kiallitok linea kiallitok sms kiallitok efoami kiallitok andretti kiallitok ecsy kiallitok aromatic kiallotok triex kiallitok horeca kiallitok magyar cukrasz kiallitok danubius hotel kiallitok bisquit kiallitok ken kiallitok gastro hotel Shopform kiallotok m gel kiallitok tapertek kiallitok besser21 kiallotok leagel kiallitok mantler kiallitok pekmester kiallitok bulfoni kiallitok rego ht kiallotok big ban kiallitok peksegi program kiallotok gelatomix kiallitok gastro metal kiallotok dia wellness kiallotok konig trade Fabbri kiallotok milano ker kiallitok pekszovetseg kiallotok modul bake kiallitok konig kiallitok mngsz kiallotok mec3 kiallitok cukraszmester kiallitok gyartmanylap

A rendezvényre hol tudok regisztrálni?

A regisztráció a "Látogatói információk" menüponton keresztül az "Ingyenes regisztrációban" menüpontban, vagy a „Látogatói regisztráció” panel segítségével érhető el. A megjelenő ablakban tudja végigcsinálni a regisztrációt, melynek eredményeként e-mail címére megérkezik a kiállítási belépőjegye.

Belépőjegyét gondosan őrizze meg, és kinyomtatva hozza magával a rendezvényre.

 

Mindenképpen kell regisztrálnom?

Igen, a rendezvény látogatásához szükséges a belépőjegy, melyhez a legegyszerűbb módszer a regisztráció. A regisztráció ingyenes, a rendezvény előtt, és a rendezvény teljes időtartama alatt is igénybe vehető.

 

Egy regisztráció elég, ha mondjuk többen szeretnénk a rendezvényen részt venni?

Nem, mindenkinek külön - külön kell regisztrálnia saját magát. Minden egyes regisztrációhoz egy vagy több napra egy-egy belépőjegy érvényes. A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít fel. Ezzel szeretnénk kiküszöbölni, hogy többen is be tudjak lépni ugyanazzal a belépőjeggyel.

 

Nem találom a belépőjegyemet. Regisztrációs kódommal újra letölthetem?

A regiszrációkor megadott e-mail címére a "Belépőjegy újraküldése" funkcióval bármikor kérheti, hogy rendszerünk újra elküldje önnek a belépőjegyeit.

 

Elrontottam az adataim a regisztráció folyamán

Amennyiben bármilyen adatot elrontott a regisztráció folyamán, kérjük elérhetőségeink bármelyikén forduljon hozzánk bizalommal.

Ha a regisztrációkor az általános adatokban történt rontás, kollégáink ezen adatokat tudják módosítani, és a belépőjegyet újra elküldik a megadott e-mail címre.

 

Másik napon szeretném meglátogatni a kiállítást, mint amire regisztráltam

Amennyiben másik napon szeretné meglátogatni a kiállítást, a regisztrációs folyamatot újra végig kell vinnie. Mivel egy e-mail címhez csupán egy regisztráció tartozhat, javasoljuk, hogy előtte lépjen kapcsolatba kollégánkkal, aki eredeti regisztrációját törli, majd csak ezután indítsa el az új regisztrációs folyamatot.

 

Rossz e-mail címet adtam meg a regisztrációnál

Amennyiben a regisztrációnál rossz e-mail címet adott meg, két eset lehetséges:

1. Ha az e-mail cím eredetileg is hibás volt, akkor ön nem kapott aktivációs kódot, így regisztrációja nem élő.

2. Ha az e-mail cím valós volt, csak nem ezt az e-mail címet szeretné szerepeltetni nyilvántartásunkban regisztrációjához, akkor kérjük jelezze, és regisztrációját töröljük, majd a helyes e-mail címmel újra regisztrálhat.

 

Nem érkezett meg az aktiváló kódot tartalmazó e-mail

Amennyiben az aktivációs kódot tartalmazó e-mail nem érkezett meg postaládájába, kérjük, hogy:

- ellenőrizza a Levélszemét (SPAM) mappáját, hátha bármilyen okból oda került a levél.

- ellenőrizze, hogy helyesen adta-e meg az e-mail címet: indítson egy új regisztrációt, és ha a rendszertől az "Ez az e-mail cím már foglalt" üzenetet kapja, akkor az aktivációs kódot kiküldtük.

Ha a fentiek ellenőrzése után sem elérhető az aktiváció, kérjük lépjen kapcsolatba kollégánkkal.

Fő támogatónk

Támogatónk

Együttműködő partnereink

Médiapartnereink

Hivatalos informatikai partnerünk

Hivatalos szállásadó partnerünk

Kiállítás digitális katalógusának készítője